lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun poistot ja lankeemukset


Olen pitänyt varsin tarkkaa kirjaa siitä, mitä meiltä on tammikuun aikana poistunut. Tuollainen listaaminen auttaa tosiaan hahmottamaan asiaa ja sen vuoksi listalle ovat myös päätyneet ne tavarat, jotka meille ovat saapuneet.

Saapuneiden lista on onneksi lyhyempi:
* kylppäriin teline shampoopulloille (ei kuvaa)
* puutappeja autotallin hyllyn korjausta varten (ei kuvaa)
* 2 huivia, joista turkoosi esitelty täällä ja punainen täällä
* kynsiteippejä (kuva alla), joiden hankinta, se myönnettäköön, on kaduttanut siitä lähtien kun tuon jättimäisen reilun kolmen euron tilauksen menin tekemään
* aurinkorasvat hankin jo nyt tulevaa reissua varten valmiiksi eli kosmetiikkaa saapui 3+1 pulloa, tuo yksi ylimääräinen pullo oli bonuspisteillä hankittu kasvopesu. Bonukset kun olisivat muutoin vanhentuneet ja toisaalta pieni vaaleanpunainen porsaani...tuota anteeksi Herra Kirjoitus tarvitsee aurinkorasvansa. (kuva alla)
* avainkotelo Herra Kirjoitukselle ebaysta (ei kuvaa)
* pyyheliina koukut 2 pakettia (kuva täällä)
* kaksi avainnauhaa askartelua varten (kuva alla)
* ostettu Pentikin Tapio-sarjan kahvikupit lautasineen yht. 8€ (kuva alla)



Saapuneita yhteensä siis 16 tavaraa.

Lisäksi meille on tullut erinnäinen määrä kynttilänjämiä, mutta niitä en laske saapuneiksi, koska ne ovat meillä vain käymässä ja jatkavat matkaa hiukan eri muodossa eteen päin.

Poistuneita tavaroita on listalla kaikkiaan 47 kohtaa, mutta se tarkoittaa todellisuudessa useampaa sataa tavaraa, koska pelkästään kahvipusseja oli 135 kappaletta ja cd-levyjä 27. Päätin kuitenkin, etten ala niitä yksitellen laskemaan, vaan saavat mennä könttänä samoin kuin erinnäiset muovirasiat, paperilaput ynnä muut vastaavat. Vaatteet laskin yksitellen mukaan. Kosmetiikasta olen laskenut myös poistot yksitellen ja taloustavarasta huomioinut ne poistot, jotka ovat vähentäneet tavaran määrää eli jos astianpesuaineen tilalle ei ole ostettu uutta, vaan otettu käyttöön varastossa oleva, on tyhjentynyt pullo = poisto.

Kaikkiaan lista näyttää tavalla tai toisella poistuneiksi 67 yksikköä tavaraa.

Vähennystä siis  51 tavaran verran.

Edit: Tammikuun viimeisenä päivänä tuli lankeemus ja ostin kaksi tavaraa lisää. Nuo listassa viimeisinä olevat Pentikin Tapion kahvikupit lautasineen. Oli ihan pakko, kun kahvikupin lautasia on puuttunut kaksi kappaletta, nyt on sitten 15 kpl kahvikuppeja ja lautasia ja niille pullalautasetkin. Kupit pistän myyntiin samoin tein. 

Ei kommentteja: